Beli Prom Home O nama Ponuda Prodajni objekat Jarak Galerija Kontakt

O nama

Preduzeće Beli-Prom je osnovano 1993 godine. Osnivač, vlasnik, i direktor je Dragoljub Stanojević -Beli. Preduzeće je u privatnom vlasništvu i nalazi se na privatnom posedu od preko 2 hektara u Jevremovcu pored Šapca. Osnovna delatnost našeg preduzeća je maloprodaja i veleprodaja uglja, mineralnog đubriva i građevinskog materijala kao i transport roba.

Već dugi niz godina smo direktni kupci u svim poznatijim rudnicima uglja: Kolubara, Kovin, Banovići, Đurđevik, Kreka, kao i u fabrikama mineralnog đubriva, Linzer, Azohem Subotica, HIP Pancevo, i cementa Lafarge Beočin, a imamo i sopstveni transport, pa iz tog razloga možemo tržištu da ponudimo robu po najpovoljnijim cenama i uslovima, kako na lokalnom tržištu, na kojem smo inače lideri u ovoj oblasti, tako i na tržištu cele srbije.

Raspolažemo velikim magacinskim prostorom za skladištenje robe do 4.000 t kao i ogromnim izbetoniranim prostorom za skladištenje uglja, Trenutno je u preduzeću zapošljeno 8 radnika. Od 2004 godine posluje i naš drugi poslovni obekat u Jarku koji ima istu delatnost. Zauzima površinu od 1 hektar pored puta Šabac - Beograd i direktno veže za reku Savu.

Preduzeće Beli-Prom je stalni član produktne berze Novi Sad i svakodnevno je u toku zbivanja kretanja cena roba na koje adekvatno reagujemo.


footer